Banebrytende studier om PEA, Levagen+® og LipiSperse®

Levagen+® med LipiSperse-teknologi er hovedingrediensen i StressMin®, og ingrediensen har flere publiserte kliniske studier innen: stress, uro, bekymringer, restitusjon etter trening og søvn.

Les mer om disse studiene i artiklene vi lenker til under.

Stress


"Role of PEA in relation to mood"

Publisert i: Journal of Affective Disorders, August 2019

En metastudie som ser på forskning knyttet til PEA sin positive innvirkning på humør og nedstemthet.

LES MER HER: PubMed

"Assessing safety, tolerability and efficacy of PEA"
Publisert i: Inflammopharmacology Juni 2019

LES MER HER: PubMed

Søvn


"New Levagen+® PEA Study Shows Benefits for Sleep"
Whitepaper publisert i Nutra Ingredients USA

Dårlig søvnkvalitet kan føre til en rekke helsekonsekvenser, både på kort sikt, men også på lang sikt. I en ny dobbeltblind, randomisert, placebokontrollert studie, viser forskning at Levagen®+ (PEA) reduserer innsovningstid, samt tiden det tar for å føle seg våken om morgenen.

LES MER HER: nutraingredients-usa.com

Ledd


"Assessing safety, tolerability and efficacy of PEA"
Publisert i: Inflammopharmacology, Juni 2019

En dobbel-blind randomisert placebo-kontrollert studie som viser effekten av PEA.

LES MER HER: PubMed

Restitusjon etter trening


"The Effect of Orally Dosed Levagen+® on Exercise Recovery in Healthy Males"
Publisert i: Nutrients, Mars 2020

PEA er i stand til å redusere myoglobin og øke fosforylering av proteinkinase B etter trening. Til sammen kan disse resultatene indikere at PEA-tilskudd er i stand til å hjelpe muskelgjenoppretting fra gjentatte treningsperioder utført innen 3 timer.

LES MER HER: National Institute of Health


×

Abonnementsfordeler StressMin®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på StressMin®, vil du få tilsendt 1 eske med 60 tabletter gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun 199 per måned
(totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7606 7188 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@gpg-supplements.no. GPG Supplements AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen kundeservice, GPG Supplements

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv StressMin® GRATIS* i 60 dager!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen