– Positivt overrasket over StressMin!

Jeg har tidligere jobbet som sveiser, men har vært alvorlig kronisk syk både fysisk og psykisk siden jeg var rundt 16 år. Disse plagene førte til ubehag, bekymringer og søvnvansker, noe som påvirket hverdagen min i veldig stor grad. Konstant uro og en følelse om at man hadde noe tungt på brystet var plutselig blitt en del av meg. StressMin skulle vise seg å hjelpe. Etter at jeg begynte med produktet, har plagene blitt bedre.

Les mer

- Fantastisk, nå har jeg virkelig fått tilbake livskvaliteten!

Mitt navn er Daniel Habberstad. Jeg er 45 år og er utdannet Agronom, men jobber nå i industribransjen. Jeg bestemte meg for å prøve ut StressMin i håp om at produktet kunne hjelpe meg i min hverdag. Selv om jeg bruker medisiner, ønsket jeg likevel å teste ut StressMin.

Les mer

- Jeg er i bedre humør, og har mye mer energi!

Etter jeg prøvde Stressmin fikk jeg mye mer energi, og krampene jeg har hatt nedover lårene og leggene er borte!

Les mer

– Angrer ikke et sekund!

Mitt navn er Kjetil Eidsheim. Jeg er 44 år, og har jobbet som snekker. Jeg valgte å gi StressMin en sjanse, og angrer ikke et eneste sekund! Etter at jeg begynte med produktet har energinivået mitt økt betydelig, jeg føler meg rett og slett kvikkere. I tillegg har søvnkvaliteten min blitt mye bedre, og har nå uforstyrret søvn.

Les mer

– StressMin hjelper! Anbefales på det varmeste!

Mitt navn er Gunn Aavik. Jeg jobbet som Laborant i mange år. En Laborant jobber med analyse, produktutvikling og rapportering. Dessverre ble jeg ufør for noen år siden som et resultat av stress og uro.

Les mer

– StressMin levde opp til de høye forventingene!

Jeg kom over produktet via en annonse på Facebook. Jeg har slitt med utmattelse, verkende ledd og svake ben pga inaktivitet. Jeg har vært interessert i tilskudd hele livet, men StressMin er det beste jeg har kommet over til nå. Jeg tar to tabletter hver dag, og vil si at virkningen er øyeblikkelig og «snikende». Alle ønsker jo en rask effekt, men jeg anbefaler alle som prøver StressMin om å være tålmodig. Er man det, vil man få virkning.

Les mer

StressMin ble løsningen for Lars Erik

Mitt tidligere yrke er tømrer. Jeg ble utsatt for en fallulykke på 5 meter i sprengstein. Dette førte til yrkesskade med to operasjoner i begge skuldre, samt tre nakkeprolapser som ikke kan opereres.

Les mer

For at du selv skal kunne kjenne hva StressMin® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*.

Studier viser at PEA kan bidra til:

  • Å redusere kroppens stresshormoner
  • Å redusere stress, bekymringer og uro
  • Bedre søvnkvalitet
  • Naturlig økning av PEA i kroppen
  • Mer overskudd og energi

 

Se studiene under fanen om forskning.

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:
StressMin® er et helt unikt og effektiv produkt sammensatt av 7 virkestoffer; Levagen+® (PEA), LipiSperse®, rosenrot, magnesium, lactium Alfa S1 casein hydrolysat, B-vitaminer og bioperine.


StressMin® doseres med 1 tablett daglig (kan dobles ved behov). Inntas på morgenen ifm. et måltid.


StressMin® er et norsk suksessprodukt, og er spesielt sammensatt for å øke PEA-nivået i kroppen, samt å redusere stress, bekymringer og uro. Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd, at vi nå gir deg hele 60 dagers forbruk gratis.


×

Abonnementsfordeler StressMin®
Ved bestilling av vårt prøvetilbud på StressMin®, vil du få tilsendt 1 eske med 60 tabletter gratis. Du betaler kun kr 79 i frakt/registreringsomkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gi beskjed innen angitt frist på faktura dersom du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste

Produktet leveres direkte hjem til din postkasse – praktisk og lettvint 
Som abonnement får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun 199 per måned
(totalt kr 796)– fri frakt. Abonnementet kan endres når du vil. Du er ikke forpliktet til noe videre kjøp, og kan naturligvis når som helst avslutte ditt abonnement. Du kan selvfølgelig hoppe over, eller få en ekstra forsendelse hvis du ønsker det. PS: 18 års aldersgrense ved kjøp.

Returrett av varer i abonnement 
Det er kun returrett på den første varen du mottar. De påfølgende varer i abonnementsavtalen er identiske med den første varen. Det er således ikke returrett på de varer som du mottar etter den første pakken. Ønsker du ikke lenger å motta varer i abonnementet må du avbestille innen angitt frist. Pakker som returneres til oss uten godkjennelse får ikke tilhørende faktura kreditert.
Originalkravet blir stående selv om pakken sendes i retur. Hvis pakken er urettmessig sendt til deg, har du selvfølgelig returrett. Dette er da en reklamasjon.

Introduksjonsprisen gjelder kun 1 gang per husstand. 
Kunder som bestiller på nytt etter å ha mottatt starttilbudet vil få en abonnementspakke til ordinær pris. Dette anses altså som en gjenåpning av abonnementet.

Vi gir deg den aller beste kundeservice! 
Vår kundeservice hjelper deg gjerne på telefon 7606 7188 alle hverdager mellom klokken 09.00 og 15.00. Du kan også sende en mail til kundeservice@gpg-supplements.no. GPG Supplements AS stiller seg ansvarlig for de personopplysninger vi besitter i vårt kunderegister. For å opprettholde kundekontakten, samt gi deg den beste servicen og unike og interessante tilbud, ønsker vi å lagre dine kundeopplysninger. Dersom du ikke ønsker å motta slike tilbud kan du ta kontakt med vår kundeservice.

Vi ønsker deg en trygg og sikker handel! 

Vennlig hilsen kundeservice, GPG Supplements

Spesialtilbud akkurat nå:
Prøv StressMin® GRATIS* i 60 dager!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

Hent info fra 1881.no
Felter merket med *er obligatoriske

Rett i postkassa

Norskprodusert

Over 25 år i bransjen