bilde-norskprodusert

StressMin® er utviklet og produsert i Norge.

Pharmatech på Rolvsøy utenfor Fredrikstad er en av Europas største produsenter av helsekost, legemidler og farmasøytiske produkter. Pharmatech har et eget laboratorium for internkontroll på MultiLab AS Østfold med 3 ansatte biokjemikere, en farmasøyt og en mikrobiolog. Pharmatech har bred kompetanse med over 170 ansatte fordelt på 3 fabrikker.

Hvert produkt er produsert etter de høyeste standarder. Derfor er alle på teamet eksperter på sitt felt med mange års erfaring, som forsikrer produkter av høyeste kvalitet.

Pharmatech er HACCP- og FDA-godkjent, med topp moderne test- og FoU-anlegg som sikrer sluttproduktets kvalitet og innovasjon.

StressMin® inneholder kun rene og godt vitenskapelig testede ingredienser. GPG Supplements følger farmasøytisk standard GMP, og alle råvarene blir levert til Pharmatech med mikrobiologisk sertifikat.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv StressMin® GRATIS*!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

    Felter merket med * er obligatoriske.

    For at du selv skal kunne oppleve hva StressMin® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dager forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med StressMin® hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kr 996 (kun kr 249 per måned!) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

    Logo-kupong-gpg-supplements
    posten-logo

    Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.