Derfor ble StressMin løsningen for Lars Erik.

a1

Lars Erik Olsen fra Lørenskog

Derfor ble StressMin løsningen for Lars Erik.

– Mitt tidligere yrke er tømrer. Jeg ble utsatt for en fallulykke på 5 meter i sprengstein. Dette førte til yrkesskade med to operasjoner i begge skuldre, samt tre nakkeprolapser som ikke kan opereres.

Denne kroniske nakkeskaden gjør at nerver er i klem og skaper sener som er i permanent spenn/kramper. Det fører til konstant svie/smerter hele døgnet og strålinger ut i venstre hånd/arm, slik at jeg må bruke smertestillende hele døgnet. Derfor er jeg pr dags dato ufør.

Halverte inntak av smertestillende

Da en god kompis av meg sendte en link til «Stressmin» som også var godt begrunnet i forskning ble jeg fristet til å prøve produktet. Etter bare 10 dager begynte nakkesvie å gå over til lett murring, samt stråling ut i armen er borte. Dette har ført til halvering av inntak av smertestillende. Dette er meget viktig da mine leververdier har vært alarmerende høye grunnet konstant inntak av smertelindrende preparater i over 14 år.

35412_GPG_Supplements_Lars_Erik_Olsen_0006-1_1000px

Jeg vil benytte anledningen til å anbefale alle som har nerver i klem eller andre kroniske lidelser til å prøve Stressmin, det er gratis i 60 dager, og ingen dokumenterte bivirkninger. Nå har jeg økt dosen slik at jeg kanskje kan bli arbeidsfør igjen og ser frem til et lengere og gladere liv takket være Stressmin.

a2b

- Jeg er i bedre humør, og har mye mer energi!

StressMin_19-WEB

Eva Hagen fra Hønefoss

Etter jeg prøvde Stressmin fikk jeg mye mer energi, og krampene jeg har hatt nedover lårene og leggene er borte!

Jeg er i bedre humør, mere latter og generelt sett mye blidere. Dette er et produkt jeg steller meg bak, kan anbefales på det sterkeste!

– StressMin hjelper! Anbefales på det varmeste!

1B

Gunn Aavik fra Lesjaskog

Mitt navn er Gunn Aavik. Jeg jobbet som Laborant i mange år. En Laborant jobber med analyse, produktutvikling og rapportering. Dessverre ble jeg ufør for noen år siden som et resultat av angst og depresjon. Disse plagene førte til stress og uro, som igjen gjorde at jeg fikk smerter i kroppen.

Både hesten min og jeg har blitt så mye roligere

Etter en måneds bruk av StressMin har jeg blitt så mye roligere. Det er ikke bare jeg selv som har merket en forskjell, men også hesten min Elias. Det er tydelig på hans adferd at det har skjedd en forandring, han er også blitt roligere. Jeg anbefaler StressMin på det varmeste!

– Positivt overrasket over StressMin sin effekt mot angst!

1

Marita Charlotte Olsson fra Råholt

Jeg har tidligere jobbet som sveiser, men har vært alvorlig kronisk syk både fysisk og psykisk siden jeg var rundt 16 år. Disse plagene førte til smerter, sterk angst og søvnvansker, noe som påvirket hverdagen min i veldig stor grad. Konstant uro og en følelse om at man hadde noe tungt på brystet var plutselig blitt en del av meg. StressMin skulle vise seg å hjelpe mot angsten. Etter at jeg begynte med produktet, har plagene blitt bedre.

Jeg har gått ned 22 kg på 1 og 1/2 år. Det har jeg fått til med trening og livsstilsendringer, det er jeg veldig stolt av!

 

Naturlige tilskudd

Jeg er også opptatt av naturlige tilskudd, via helsekost. Jeg har siden jeg var ung og frem til i dag testet flere ulike typer medisiner, men bivirkningene av disse ble for store.

Jeg er veldig positivt overrasket over StressMin sin effekt mot angst!

– StressMin levde opp til de høye forventingene!

1

Michael Westgaard fra Nord-Odal

Jeg kom over produktet via en annonse på Facebook. Jeg har slitt med utmattelse, verkende ledd og svake ben pga inaktivitet. Jeg har vært interessert i tilskudd hele livet, men StressMin er det beste jeg har kommet over til nå. Jeg tar to tabletter hver dag, og vil si at virkningen er øyeblikkelig og «snikende». Alle ønsker jo en rask effekt, men jeg anbefaler alle som prøver StressMin om å være tålmodig. Er man det, vil man få virkning.

2

Positiv effekt på ledd og muskulatur

Endelig har smerter i ledd blitt borte, og jeg kjenner det godt på musklene at produktet har hatt en positiv effekt. Jeg startet med å gå 30 minutter på tredemølle med en stigningsprosent på 15 grader, dette har jeg gjort når jeg har følt for det. Den store testen fikk jeg når jeg dro til Oslo, da gikk jeg 2,5 mil på to dager. Dette vil jeg med all sannsynlighet ikke klart om det ikke hadde vært for StressMin.

Dette tilskuddet vil jeg oppriktig anbefale!

For at du selv skal kunne kjenne hva StressMin® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dagers forbruk GRATIS*.

mockups-design.com

Studier viser at PEA kan bidra til:

 • Naturlig økning av PEA i kroppen
 • Å redusere kroppens stresshormoner
 • Mer overskudd og energi
 • Å styrke leddenes funksjon
 • Bedre søvnkvalitet

Se studiene under fanen om forskning.

DETTE MÅ DU LESE FØR DU PRØVER:

StressMin® er et helt unikt og effektiv produkt sammensatt av 7 virkestoffer; Levagen+® (PEA), LipiSperse®, rosenrot, magnesium, lactium Alfa S1 casein hydrolysat, B-vitaminer og bioperine.

StressMin® doseres med 1 tablett daglig (kan dobles ved behov). Inntas på morgenen ifm. et måltid.

Det som gjør PEA så effektiv er at det fungerer inn på kroppens reseptorene som regulerer stress, smerte og humør (GPR55, CB1 og CB2).

StressMin® er et norsk suksessprodukt, og er spesielt sammensatt for å øke PEA-nivået i kroppen, samt å redusere stress, angst og mild depresjon. Vi er så sikre på at du vil bli fornøyd, at vi nå gir deg hele 60 dagers forbruk gratis.

Spesialtilbud akkurat nå:

Prøv StressMin® GRATIS*!

Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger

  Felter merket med * er obligatoriske.

  For at du selv skal kunne oppleve hva StressMin® kan gjøre for deg, gir vi deg hele 60 dager forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse. *Du betaler kun kr 79 i frakt/reg.omkostninger. Du er ikke bundet til noe fremtidig kjøp, men gir beskjed innen 45 dager etter at du har mottatt den første sendingen med StressMin® hvis du ikke ønsker automatisk leveringstjeneste. Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kr 996 (kun kr 249 per måned!) – vi spanderer frakten. Abonnementet kan endres eller avsluttes når du selv ønsker det. Du har 14 dagers ubetinget angrerett på første forsendelse. Benytter du deg av angreretten må du selv betale returporto. Klikk her for link til angrerettsskjema.

  Logo-kupong-gpg-supplements
  Logo-kupong-Posten-Norge

  Trygg og sikker bestilling. Posten Norge leverer rett i din postkasse.